اخبار مهماقتصادیبیمهویژهپول وسرمایهپیشخوان

بیمه‌ها بدون داشتن ایده‌های نو اداره نمی‌شوند

 

” اقتصادناب_مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: در سطح کلان دیگر نمی‌توان بدون داشتن ایده‌های نو، سازمان‌های بیمه‌گر را اداره کرد. در حال حاضر ایده و منابع انسانی مهم‌ترین سرمایه کشور هستند. “

به گزارش اقتصادناب مهندس طاهر موهبتی در مراسم پایانی اولین رویداد هم‌اندیشی در عرصه بیمه سلامت، گفت: گزارش‌ها حاکی از آن است که در کشورهای توسعه یافته سهم نیروی انسانی در بروز موفقیت‌ها بالای ۸۰ درصد است. هرچه تفکر نیروی انسانی بیشتر باشد، کارآمدی سازمان افزایش خواهد یافت.
موهبتی ضمن تاکید بر این نکته که برگزاری هم‌اندیشی تنها می‌تواند شعاری باشد، افزود: برگزاری هم‌اندیشی باید اثربخش باشد. در این زمینه انگیزه ارائه پیشنهاد نباید تنها مادی باشد و اگر شخص ارایه دهنده ایده، فکر و ایده خود را در رفتار سازمان مشاهده کند، تشویق می‌شود. پیشنهادهای کارکنان می‌تواند خلاء میان توانایی کارکنان با شغل آنها را پر کند. البته لازمه مشارکت، تسلط بر اهداف سازمان است.
وی با ابراز امیدواری نسبت به تداوم روند اینگونه هم‌اندیشی‌ها، گفت: در نظام ارائه پیشنهادات باید بانک اطلاعاتی وجود داشته و ارتباط دوطرفه‌ای شکل بگیرد. این ارتباط باید عاطفی باشد تا کارمندان، دیده شدن خود را حس کنند.
مهدی نوروزیان_ دبیر شورای راهبری و سیاستگذاری رویداد هم اندیشی در بیمه سلامت نیز پیرامون نحوه برگزاری و آغاز این طرح گفت: از فروردین ماه ۹۷ که طرح هم‌اندیشی آغاز شد تاکنون تلاش های زیادی صورت گرفته است و آنچه که فراخور یک کار علمی بود به شایستگی اتفاق افتاد.
وی افزود:پس از طراحی سایت، بیش از ۳۵هزار نفر از سایت بازدید کردند که ۷۳۷ نفر در سایت ثبت‌نام کرده و از این تعداد ۴۹۶ ایده در شش محور در سامانه ثبت شد. ایده‌ها در محورهای پوشش بیمه‌ای، قوانین بیمه، آی‌تی، نظارت و آموزش و پیشگیری و ارتقای سلامت ارائه شده است.
نوروزیان با اشاره به اینکه بیشترین ایده با تعداد ۱۵۲ ایده در محور مدیریت منابع و مصارف ارائه شد، افزود: این محور بسیار بخش مهمی است و می‌توان گفت پاشنه آشیل نظام بیمه‌ای کشور همین مدیریت منابع و مصارف است.
وی افزود :نگاه ما تنها به درون سازمان منتهی نمی‌شد و مشتاق بودیم تا از ایده‌های بیرونی آگاه باشیم؛ به طورکلی دو_سوم ایده‌ها درونی و یک سوم بیرون از سازمان شکل گرفت. بیشترین ایده‌ها از استان کرمان و آذربایجان شرقی به ثبت رسیده است.
نوروزیان افزود: در زمینه ارزیابی ایده‌ها مدل بین‌المللی آیزن‌هاور را داشتیم که برای ما بومی‌سازی شده است. از بدو ثبت‌نام افراد تا پایان مرحله دوم داوری، هیچ گونه کاغذی مصرف نشد و تمام اطلاع رسانی از طریق‌ سایت شکل گرفت. در مرحله دوم نیز ۳۶ ایده به مرحله دوم رسیده و داوری شد و نهایتا در سه محور فناوری اطلاعات، ایده آموزش و نظارت، چهار برنده نهایی داشتیم که نکته قابل توجه آن است که ۳ برنده از نخبگان بیرون سازمانی و یک برنده از درون سازمان داشتیم که به هر برنده چهار میلیون تومان جایزه نقدی تعلق می‌گیرد.
وی در خصوص نحوه اجرایی شدن ایده‌ها در سازمان بیمه سلامت گفت: اجرایی شدن این ایده‌ها در برخی نقاط نیازمند تغییر قانون و یا ابلاغ دستورالعمل است که پس از ارائه به بخش فنی، ایده‌ها اجرایی می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا