وی اظهارداشت: کارافرینان و کارفرمایان در تمامی واحدهای تولیدی، صنعتی،صنفی، خدماتی و کشاورزی باید برای بهره مندی نیروی کار خود از مزایای قانونی نسبت به بیمه کردن آنها اقدام کنند.
یاوری بیان کرد: بیمه بیکاری یک حمایت اجتماعی است و تامین اجتماعی با دریافت حق بیمه مقرر به بیمه شدگان مشمول قانون کار و تامین اجتماعی که طبق مقررات قانون بیمه بیکاری بدون میل و اراده از کار بیکار می شوند بیمه بیکاری پرداخت می کند.
وی اضافه کرد:بیمه شدگان مشمول قانون کار و تامین اجتماعی که به دلیل بروز حوادث قوه قهریه و غیر مترقبه از قبیل سیل ، زلزله ، جنگ و آتش سوزی بیکار می شوند مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری می شوند .
یاوری گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای مکلف است آموزش مهارت های مورد نیاز بازار کار و نیز بازآموزی و تجدید مهارت کارگران تحت پوشش بیمه بیکاری را در مراکز آموزش فنی و حرفه ای و یا مراکز آموزش جوار کارخانه ها فراهم نماید و هزینه های آموزش های فنی و حرفه ای مقرری بگیران بیمه بیکاری از حساب بیمه بیکاری پرداخت می شود .
وی ادامه داد : در سال۱۳۹۶ حدود ۳۰ هزار مقرری بگیر بیمه بیکاری به مراکز آموزش فنی و حرفه ای برای مهارت آموزی و باز آموزی و تجدید مهارت معرفی شدند و هم اکنون حدود ۲۲۲هزار نفر نفر از مقرری بیمه بیکاری استفاده می کنند .
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: کارگران مجرد مشمول قانون بیمه بیکاری حداقل ۶ ماه و حد اکثر ۳۶ ماه و کارگران متاهل و متکفل حداقل ۱۲ ماه و حداکثر ۵۰ ماه به نسبت سابقه کاری و بیمه می توانند از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنند .
یاوری افزود: ایام مقرری بیمه بیکاری جزو سابقه بیمه ای قابل قبول برای ایام بازنشستگی کارگران محاسبه می گردد.
وی بابیان اینکه واگذاری امور و تصدی های غیر حاکمیتی به بخش خصوصی صرفا در چارچوب قوانین و مقررات ابلاغی باید صورت پذیرد افزود: برای تعادل بخشی به منابع و مصارف بیمه بیکاری و افزایش پوشش مقرری بگیران بیمه بیکاری کارگروه های مشترک بین ادارات کل تعاون،کار ورفاه اجتماعی و تامین اجتماعی و شرکای اجتماعی شکل گرفته و به جدیت پیگیری می شود .
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: شناسایی ،رصد ،پیگیری و حل و فصل مشکلات بنگاه های اقتصادی مشکل دار یکی از از اولویت ها و اقدامات وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی و اولویت های کارگروه های تسهیل و رفع موانع تولید استانهای کشور و کارگروه ملی به شمار می رود.
یاوری گفت: کارفرمایان،کارآفرینان و سرمایه گذاران که قصد هرگونه تغییر یا بازسازی خط تولید و جابجایی کارگاه و ماشین آلات به منظور کاهش وابستگی و بهینه کردن تولید داشته باشند کارگران آنان در طول مدت زمان تغییر اقتصادی با مصوبه شورایعالی کار تحت پوشش بیمه بیکاری قرار می گیرند.