۷ طرح گردشگری در کرمانشاه به تصویب رسید
کرمانشاه_اقتصادناب_ مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه، از تصویب هفت طرح گردشگری با اعتباری بالغ بر ۴۵۲ میلیارد تومان خبر داد.
امید قادری روز یکشنبه در جلسه بررسی طرح های سرمایه گذاری گردشگری که در دفتر کاری او برگزار شد، اظهارداشت: اجرای طرح های سرمایه گذاری در استان باهدف ایجاد اشتغال پایدار و توسعه مالی و گردشگری ضروری است که در این زمینه برنامه ریزی مناسبی انجام گرفته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه ادامه داد: اجرای این طرح های گردشگری از محل توسعه روستایی و زلزله پرداخت می شود که طرح های بالای ۵۰۰ میلیون تومان مورد بررسی قرار گرفت و اشتغال قابل توجهی را فراهم خواهد کرد.
قادری بیان داشت: احداث یک هتل آپارتمان، یک مجتمع گردشگری، شرکت حمل و نقل گردشگری، سه واحد بوم گردی در شهرستانهای کرمانشاه، پاوه، گیلانغرب، ثلاث باباجانی و جوانرود از جمله طرح های مورد مصوب این جلسه بود.
او با اشاره به این که کرمانشاه آماده حمایت از بخش خصوصی برای اجرای طرح های گردشگری است، توضیح داد: اجرای این طرح ها در کم ترین زمان ممکن مهم ترین اولویت ما است و به عنوان یکی از محوری ترین هدف این مجموعه به دنبال توسعه گردشگری در استان هستیم تا بتوانیم گردشگری را از رکود خارج کنیم.
در این جلسه رییس بانک کشاورزی، نماینده امور بانکها، و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونین اداره کل میراث فرهنگی استان حضور داشتند که مقرر شد، تا پایان ماه طرحها تعیین تکلیف و نسبت به پرداخت آنها اقدام شود.
با پرداخت این تسهیلات شرکت حمل و نقل گردشگری و هتل آپارتمان و دیگر تسهیلات گردشگری به زیرساختهای این استان اضافه می شود.
وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و … از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۵۹۵ روستا و ۳۴ شهر دارد.