“اقتصادناب_ عضو سندیکای بیمه گران ایران با بیان اینکه سایپا یک هزار میلیارد تومان به صنعت بیمه بدهکار است، گفت: این شرکت خودروساز با وجود اینکه حق بیمه شخص ثالث را نقدی از خریداران خودرو دریافت کرده، اما از پرداخت این حق بیمه به شرکت های بیمه خودداری می کند. “
یونس مظلومی عصر دوشنبه در مراسم رونمایی از طرح های جدید بیمه ای افزود: طبق قانون، سایپا در زمان فروش خودروهای صفر کیلومتر آنها را بیمه شخص ثالث می کند که شرکتهای بیمه این اقدام را انجام می دهند، اما سایپا پولی که از مردم گرفته را به بیمه ها نمی دهد.
مدیرعامل بیمه تعاون (زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بانک توسعه تعاون) یادآورشد: سایپا در حالی سال ۹۷ از پرداخت تعهدات خود به شرکتهای بیمه خودداری کرده که شرکت های بیمه، خسارت های مربوط به بیمه شخص ثالث این خودروها را نیز پرداخت کرده اند.
وی با بیان اینکه بیمه تعاون ۱۶۵ میلیارد تومان از این بابت از سایپا طلبکار است، اضافه کرد: با توجه به اجرایی نشدن تعهدات توسط سایپا، قرارداد کاری خود را با این شرکت خودرو ساز متوقف کرده ایم، اما سایپا به سراغ سایر شرکتهای بیمه رفته و آنها درگیر کرده است، به طوری که حدود ۱۲ شرکت بیمه از این بابت از سایپا طلبکار هستند.
این عضو سندیکای بیمه گران ایران اظهار داشت: به دلیل این تخلف از سایپا به مراجع ذیصلاح شکایت کردیم.
مظلومی افزود: این شرکت خودروساز با دادن وعدههای مختلف به دنبال وقتکشی بوده به طوری که در مقطعی اعلام کرد حاضر است به جای طلب بیمه به شرکتهای بیمه، خودرو تحویل دهد.
وی اضافه کرد: اما زمانی که برای گرفتن این خودروها اقدام به مذاکره با سایپا کردیم، این شرکت اعلام کرد، چون هنوز همه تعهدات مربوط به فروش خودرو به مردم را انجام نداده، بنابراین نمیتواند به شرکتهای بیمه این خودروها را تحویل دهد.
این عضو سندیکای بیمه گران ایران درباره اجرای سایر طرح های بیمه ای در کشور گفت: از جمله طرحهای جدید طرح بیمه درمانی خانواده است که تلاش شده از طریق این طرح همه اعضای خانواده با حق بیمه مناسب تحت پوشش بالا قرار گیرند.
وی به روند رو به گسترش صدور بیمه نامه های الکترونیکی اشاره کرد و گفت: امروزه بیمه نامه هایی که به صورت الکترونیکی فروخته می شود با استقبال بهتری از جانب مردم روبروست بر این اساس تلاش شد تا فروش آنلاین به صورت اینترنتی و یا از طریق اپلیکیشن را گسترش دهیم.
این عضو سندیکای بیمه گران ایران به اجرای طرح سانا کارت تعاون اشاره کرد و گفت: از طریق این طرح می توان در هر ساعت از شبانه روز به شکل آنلاین اقدام به دریافت پوشش بیمهای مناسب کرد.
وی درباره توسعه شرکت های بیمه و افزایش سرمایه نیز گفت: از طریق آورده نقدی سهامداران، طرح افزایش سرمایه تا ۱۵۰ میلیارد تومان انجام می شود.
مدیرعامل بیمه تعاون درباره پرداخت خسارات سیل اخیر نیز گفت: همه تعهدات مربوط به خسارت سیل زدگان رسیدگی و پرداخت شده و هیچ پرونده معوقه در مورد خسارت سیل باقی نمانده است.
این عضو سندیکای بیمه گران ایران با بیان اینکه صدور بیمه نامه در مناطق سیل زده را هیچگاه متوقف نکردهایم، گفت: در زمان وقوع سیل، افراد می توانستند در مناطق سیل زده اقدام به دریافت پوشش بیمه نامه فردی کنند.
مظلومی یادآورشد: برای پوشش مناسب بیمه حوادث طبیعی باید آماده سازی های لازم انجام شده و بیمه اتکایی مناسب برقرار و توزیع ریسک صورت گیرد.