اقتصادناب_معاونت مالی، اقتصادی و پشتیبانی بیمه معلم از افزایش سرمایه این شرکت بیمه ای تا ۲۵۰۰ میلیارد ریال تا قبل از پایان سال ۹۷ خبر داد و گفت: با تحقق افزایش سرمایه ، توانگری مالی بیمه معلم در سال بعد به سطح یک ارتقاء خواهد یافت.
به گزارش اقتصادناب به نقل از روابط عمومی بیمه معلم آرش بیگلریان، معاونت مالی ، اقتصادی و پشتیبانی بیمه معلم ضمن تشریح عملکرد واحد مربوطه طی ۹ ماهه اخیر گفت: طی نه ماهه گذشته فروش سال ۹۶ را پوشش دادیم.
وی با بیان اینکه در سال ۹۷ ارتقا شفافیت مالی در دستور کار بیمه معلم قرار گرفت، اذعان داشت:بیمه معلم موفق شد به عنوان اولین شرکت بیمه ای صورتهای مالی خود را بر اساس استاندارد بین المللی گزارشگری مالی (IFRS) تهیه کند.
آرش بیگلریان با اشاره به درج صورتهای مالی شش ماهه ۹۶ بیمه معلم در کدال تصریح کرد: خوشبختانه بیمه معلم طی مدت مورد اشاره توانسته به لحاظ فاکتورهای سودآوری نمره قابل قبولی بگیرد.
معاونت مالی ، اقتصادی و پشتیبانی بیمه معلم تصریح کرد : با توجه به بودجه سال ۹۷ که حدود ۵۰۰ میلیارد ریال سود کل سال شرکت بوده در طی شش ماه سال جاری حدود ۶۴۰ میلیارد ریال سود محقق شد که بخشی از آن بابت فعالیتهای بیمه ای و غیر بیمه ای و بخشی هم مربوط به تسعیر نرخ ارز بوده است .
به گفته وی در راستای ایجاد شفافیت تلاش شده تا عملکرد شرکت بر اساس اصول استاندارد حسابداری تدوین شود.
۷۰۰ میلیارد تومان حق بیمه تولیدی در شش ماهه سال جاری
معاونت مالی، اقتصادی و پشتیبانی بیمه معلم با تشریح عملکرد شرکت بیمه معلم در شش ماهه سال جاری گفت:رقمی بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان حق بیمه تولیدی حاصل شده و رقمی بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان نیز خسارت پرداختی ثبت شده است.
وی متذکر شد : البته لازم است تصریح کنم که صورتهای مالی میان دوره ای در صنعت بیمه چندان نمی تواند بیان کننده واقعیات شرکتهای بیمه باشد زیرا عمده خسارات و فروش صنعت بیمه در سه ماهه آخر سال به وقوع می پیوندد .
معاونت مالی، اقتصادی و پشتیبانی بیمه معلم با تاکید بر اینکه مرور عملکردها نشان می دهد شرکت بیمه معلم روند رو به رشدی در سال جاری داشته ، اظهار داشت: آمار نه ماهه نیز نشان می دهد نه تنها فروش خوبی داشتیم بلکه از طرق ارزیابی بهینه ریسک و کنترل خسارات با استفاده از بررسی دقیق پرونده های خسارت، پرداخت خسارت مدیریت شده است.
آرش بیگلریان در ادامه در خصوص نحوه حرکت بیمه معلم در مسیر بورس خاطر نشان ساخت: در ابتدای سال با دستور مدیر عامل محترم هر کدام از واحدها برنامه ای را طراحی کردند که طی حرکتی منسجم و بهم پیوسته کلیه واحد ها با آگاهی از وظایف خود پیش روند.
وی در ادامه از کشف قیمت سهام بیمه معلم طی چند روز آینده خبر داد.
صورتهای مالی شفاف با اجرای IFRS
آرش بیگلریان در ادامه با بیان اینکه پیاده سازی IFRS تغییرات قابل توجهی در صورتهای مالی ایجاد خواهد کرد ،گفت: بدون شک لحاظ کردن فاکتورهایی مانند ارزش منصفانه تا تغییرات محاسبه ریسک توسط اکچوئر تاثیر قابل توجهی در سود و زیان شرکت خواهد داشت که بیمه معلم به دلیل اینکه مطابق اهداف استراتژیک خود قرار گرفتن در مسیر شفافیت را در سرلوحه کار قرار داده ، این استاندارد را اجرایی خواهد کرد که تا پایان دیماه عملیاتی خواهد شد.
معاونت مالی، اقتصادی و پشتیبانی بیمه معلم عدم تحقق افزایش سرمایه را علت اصلی تداوم سه ساله قرار گرفتن توانگری مالی این شرکت بیمه ای در سطح دو دانست و گفت: شرکت دارای برنامه استراتژیکی است که مفاد این برنامه به سمع و نظر کلیه سهامداران رسیده ضمن اینکه در کمیته ریسک نیز افزایش سرمایه بیمه معلم مطرح شده و کلیه عزیزان بر این امر اتفاق نظر دارند که افزایش سرمایه باید در دستور کار قرار گیرد.
وی با بیان اینکه برخی عوامل سبب شد افزایش سرمایه بیمه معلم به تعویق بیفتد اذعان داشت: در حال حاضر سرمایه ما ۱۵۰۰ میلیارد ریال و طبق مصوبه هیات وزیران است اما با توجه به افزایش فروش در بیمه معلم و حهت افزایش توانگری مالی به سطح یک ، باید افزایش سرمایه مجدد در دستور کار بگیرد.
آرش بیگلریان با تاکید بر اجماع سهامدار و هیات مدیره بر افزایش سرمایه عنوان کرد: منتظر عرضه اولیه در فرابورس هستیم که به مجرد آن افزایش سرمایه در دستورکار قرا می گیرد.
معاونت مالی، اقتصادی و پشتیبانی بیمه معلم از افزایش سرمایه این شرکت بیمه ای تا ۲۵۰۰ میلیارد ریال تا قبل از پایان سال ۹۷ خبر داد و گفت: با تحقق افزایش سرمایه ، توانگری مالی بیمه معلم در سال بعد به سطح یک ارتقاء خواهد یافت.
پالایش شعب در دستور کار
این مدیر با سابقه بیمه معلم در خصوص تصمیم هیات مدیره جهت اصلاح ساختار در بیمه معلم و نقش معاونت متبوعش در این زمینه اظهار داشت:یک سازمان پویا مدام باید در حال بازبینی و بررسی و ارزیابی خود باشد در همه بخش ها اعم از مالی ، شعب ، سرمایه گذاری، شبکه فروش و …
وی در این زمینه به ارزیابی و پالایش شعب زیان ده در شرکت بیمه معلم اشاره کرد و گفت: بیمه معلم شعب خود را بر اساس شاخص های مختلف رتبه بندی کرده از جمله شاخص فروش ، خسارت ، خسارات معوق و بحث سودآوری یا زیان دهی شعبه.
به گفته آرش بیگلریان طبق بررسی شعب بیمه معلم بر اساس فاکتورهای مختلف تفریبا بیش از ۸۰ درصد شعب بیمه معلم سوداور هستند.
معاونت مالی، اقتصادی و پشتیبانی بیمه معلم با اشاره به تاکید رئیس هیات مدیره بیمه معلم بر پالایش عملکرد شعبی که دارای سوداوری کمی هستند ، گفت: تکالیف لازم به این شعب تا پایان سال اعلام میشود تا در راستای سوداوری تغییراتی در روند کار خود داشته باشند.
وی همچنین از اصلاحات سرمایه گذاری در بیمه معلم خبر داد تا بیمه معلم بتواند از محل فعالیت غیر عملیاتی در بازه زمانی دریافت حق بیمه تا پرداخت خسارت سود کافی محقق شود.
معاونت مالی، اقتصادی و پشتیبانی بیمه معلم در خصوص تفکیک حسابهای عمر و غیر عمر در بیمه معلم متذکر شد:انچه که مد نظر بیمه مرکزی است تفکیک کامل حسابهای عمر و غیر عمر است نه اینکه صرفا دو حساب جداگانه برای انها در نظر گرفته شود که می توان گفت کمتر در شرکتهای بیمه تفکیک به معنای واقعی عملیاتی شده است ، در این راستا در بیمه معلم یکسری برنامه ریزی ها انجام شده و مقدمات کار فراهم امده و حتی یک اداره برای این کار ایجاد شده که پیش بینی می شود با اقدامات انجام شده طی دو ماه اینده پروسه پیاده سازی و اجرا کامل می شود.
آرش بیگلریان، معاونت مالی، اقتصادی و پشتیبانی بیمه معلم در پایان ضمن پاسداشت ۲۴ امین سالگرد بیمه معلم اعلام داشت: در معاونت مالی و افتصادی تلاش شده تا عملکرد با حفظ حقوق ذینفعان صورت پذیرد در این راستا کلیه فعالیتها با اتکاء به رعایت ایین نامه های نهاد نظارتی، توجه به سند استراتژیک شرکت ، فرامین هیات مدیره و در نهایت رضایت بیمه گذاران انجام می شود.