خرید و فروشهای اینترنتی زیر چتر حمایتی بیمه
اقتصادناب_”ستاری گفت:استارتاپ ها نیازمند پوشش های بیمه جدیدی نظیر بیمه محصولات و حمل و نقل در خرید و فروش های اینترنتی هستند.”
به گزارش خبرنگاران اقتصادناب، سورنا ستاری،معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در آئین تبادل تفاهم نامه همکاری مشترک با بیمه مرکزی در راستای سیاست های توسعه اقتصاد دانش بنیان اظهار کرد: سابقه همکاری ما با بیمه به چهارسال گذشته بر می گردد و اینبار خود صنعت بیمه پیش قدم شده است تا شرکت های دانش بنیان را حمایت کند.
وی افزود: استارتاپ ها با سایر شرکت ها متفاوتند زیرا نیازمند پوشش های بیمه جدیدی نظیر بیمه محصولات و حمل و نقل در خرید و فروش های اینترنتی هستند.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: استارتاپ های جدیدی در حوزه بیمه تشکیل شده که نیازمند بسترسازی و فرهنگ سازی است و بسیاری از ساختارهای بیمه را حمایت می کنند.
وی گفت:در این استار تاپ ها قیمت ها کاهش و دسترسی مردم بیشتر خواهد شد.در آینده نزدیک با هماهنگی با مرکز بیمه از نوآوران و جوانان دانش پژوه حمایت خواهیم کرد.
ستاری تاکید کرد:بازیگران سنتی در تمام حوزه های مالی حضور دارند. حالا به جایی رسیده ایم که خود فعالان سنتی روی فین تک ها سرمایه گذاری می کنند.
وی اضافه کرد:در صنعت بیمه نیازمند سرویس های جدید به استارتاپ ها و همچنین ورود این فعالان اقتصادی به گسترش چتر بیمه ای هستیم.
۳۶۰۰ شرکت دانش بنیان در حال فعالیت هستند
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری پس از امضا تفاهم نامه همکاری مشترک با بیمه مرکزی در جمع خبرنگاران در راستای سیاست های توسعه اقتصاد دانش بنیان با اشاره به رصد همیشگی شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: در حال حاضر ۳ هزار ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در حال فعالیت هستند که به طور مستمر رصد و ارزیابی می شوند.در سال گذشته تعداد ۷۰ الی ۸۰ شرکت دانش بنیان را به علت برخی مواضع سلب صلاحیت کردیم.
وی افزود: سهم امسال فروش شرکت های دانش بنیان ۱۶۰ میلیارد تومان بوده است که به میزان قابل توجهی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است و شاهدیم که این شرکت ها در حال کشف جای خود در اقتصاد کشور هستند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره تقویت شتابدهنده ها برای سهولت فعالیت های دانش بنیان و استارتاپ ها گفت: در حال حاضر دولت برای دانش پژوهان تعیین نمی کند که بر سر چه موضوعی کار کنند بلکه دولت برای این شرکت ها مسیر تعیین کرده و از قوه فکری و تخصصی آن ها استفاده می کند.
وی اضافه کرد: در این تفاهم نامه در تلاشیم تا برای بخش بیمه نیز شتابدهنده هایی را معرفی و مشخص کنیم.خوشبختانه شاهدیم که فعالان اقتصادی که به صورت سنتی در حال فعالیت بودند در تلاش هستند تا با به کار گیری فین تک ها در خدمات رسانی به مردم سریع تر و بروز تر باشند.
صعود شرکت های دانش بنیان از رتبه ۱۲۰ به ۶۵
ستاری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تا چه حد در تحقق منویات مقام معظم رهبری درباره برپایی اقتصاد دانش بنیان موفق بوده ایم گفت: با توجه به نوپا بودن این صنعت هنوز با گفته های مقام معظم رهبری فاصله بسیار زیادی را داریم اما پیشرفت ما در سطح جهانی به صورت یک جهش چند پله ای بوده است. جهش از پله ۱۲۰ به ۶۵ بسیار ستودنی است.
وی گفت: بیشترین ضعف موجود در شرکت های دانش بنیان، نامطلوب بودن فضا یکسب و کار است که با عقد این قرار داد در تلاشیم با حمایت از این نوع نهادها، محصولات ،حمل و نقل و سایر خدمات آن ها را بیمه کنیم.قطعا برای کسب جایگاه مناسب کسب و کار در کشور باید به فضای آن بشدت توجه شده و از دانش و خرد جمعی استفاده کنیم.