اقتصادناب- هفته گذشته A.M. Best با برگزاری سمیناری در دوبی به ارایه گزارش صنعت بیمه د رجهان پرداخت که نکته قابل توجه این بود که نامی از ایران در لیست کشور ها مشاهده نشد./حوادث فاجعه آمیز در سال ۲۰۱۷ برای بیشتر بیمه گران اتکایی به صرفه و درآمدزا بوده است./ظرفیت بیمه اتکایی جهانی بدون تغییر باقی مانده است .
به گزارش سایت تحلیلی- خبری اقتصادناب و به نقل از ریسک نیوز،کمپانی رتبه بندی A.M. Best به عنوان تنها شرکت رتبه بندی بین المللی که بر صنعت بیمه تمرکز دارد ، هر ساله گزارش های فصلی از وضعیت صنعت بیمه جهان را در قالب سمینارهائی چند روزه ارائه می کند.
هفته گذشته A.M. Best با برگزاری سمیناری در دوبی به ارایه گزارش صنعت بیمه د رجهان پرداخت که نکته قابل توجه این بود که نامی از ایران در لیست کشور ها مشاهده نشد.
در بخشی از سمینار سه روزه A.M. Best به بررسی حوادث فاجعه آمیز جهان در سال ۲۰۱۷ پرداخت و ظرفیت بیمه گران اتکائی در دنیا را با استناد بر امار موجود مورد بررسی قرار داد.
بر اساس گزارش A.M. Best ظرفیت بیمه اتکایی جهانی بدون تغییر باقی مانده است .
بر اساس گزارش A.M. Best که در تصویر بالا نیز دیده می شود حوادث فاجعه آمیز در سال ۲۰۱۷ برای بیشتر بیمه گران اتکایی به صرفه و درآمدزا بوده است.
این شرکت بین المللی تشریح کرد که شرایط بیمه گران اتکائی در سال ۲۰۱۷ ظرفیت همگرایی برای تجدید قوا در مقابل حوادث گذشته را برای بیمه گران اتکایی در اینده به خوبی فراهم می کند.
همچنین در این سمینار تاکید شد، ظرفیت بیمه اتکایی دنیا با وجود حوادث فاجعه آمیز عمده در سال ۲۰۱۷ بدون تغییر باقی ماند.
نمودار بالا میزان سرمایه بیمه گران اتکایی در دنیا (میلیارد دلار) را از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۸ نشان می دهد.
همان طور که مشخص است،میزان سرمایه اتکائی ( treditoinal capital )بیمه گران اتکائی از ۲۹۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۲ به ۳۶۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است.
و میزان سرمایه از محل بازار سرمایه( convergance capital ) از ۱۹ میلیارد دلار با افزایش معنی داری به ۱۰۰ میلیارد دلار رسیده است.