اخبار روز

پیش بینی قیمت بنزین تا نوامبر

شوک ترامپ به قیمت نفت با صدور فرمان محاصره دریایی | نفت به بالای ۱۰۰ دلار صعود کرد | پیش بینی قیمت بنزین تا نوامبر

به گزارش رویترز، قیمت نفت در روز دوشنبه با افزایش بیش از ۷ درصدی به بالای ۱۰۰ دلار در هر بشکه رسید. این افزایش قیمت ناشی از تهدیدات آمریکا برای مسدودسازی تردد کشتی‌ها از و به ایران از طریق تنگه هرمز است. تحریم‌های ایالات متحده می‌تواند صادرات نفت ایران را محدود کند.

نفت خام برنت که روز جمعه ۰.۷۵ درصد کاهش یافته بود، در ساعات اولیه روز دوشنبه با ۶.۶۷ دلار افزایش به ۱۰۱.۸۷ دلار در هر بشکه رسید. نفت خام غرب تگزاس نیز ۷.۲۶ دلار، معادل ۷.۵ درصد، رشد داشت و به ۱۰۳.۸۳ دلار در هر بشکه رسید

با وجود بن‌بست سیاسی و تهدیدات جدید، داده‌های حمل‌ونقل نشان می‌دهند که روز شنبه، سه نفتکش فوق‌سنگین که به طور کامل پر از نفت بودند، از تنگه هرمز عبور کردند. این نفتکش‌ها به نظر اولین کشتی‌هایی هستند که پس از توافق آتش‌بس اخیر، منطقه را ترک کرده‌اند. در همین حال، داده‌های جدید نشان می‌دهند که سایر نفتکش‌ها در حال اجتناب از تنگه هرمز هستند تا از تحریم‌های پیش‌رو جلوگیری کنند.

منبع: اقتصادنیوز

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا