مدیرعامل بیمه ایران خواهان ایجاد سیستم تعیین حداقل نرخ در کلیه رشته های بیمه ای شد
اقتصادناب_مدیرعامل بیمه ایران خواهان ایجاد یک سیستم تعیین حداقل نرخ در کلیه رشته های بیمه ای شد و خاطرنشان کرد: با تعیین کف نرخ فنی با شاخصبندی و معیار درست فاکتورهای ریسک، تعیین حق بیمه و بهای خطر بدرستی و عادلانه تعیین می شود.
به گزارش اقتصادناب رضایی مدیرعامل بیمه ایران موفقیت صنعت بیمه و بهبود عملیات بیمهگری را مرهون همکاری و تعامل معاونان فنی و استانداردسازی در عملیات صدور، کارشناسی و خسارت دانست و گفت: تعامل و تعمق در حوزه فنی، موجب ارتقای کمی و کیفی شرکت بیمه و به تبع آن صنعت بیمه خواهد شد.
در جلسه شورای هماهنگی معاونان فنی سندیکای بیمه گران ایران که با حضور مدیرعامل بیمه ایران، کریمی دبیرکل سندیکای بیمهگران، زاهدنیا معاون فنی بیمه ایران و رئیس شورای هماهنگی معاونان فنی صنعت بیمه و معاونین فنی سایر شرکت های بیمه به میزبانی بیمه ایران برگزار شد، رضایی از پیگیریها و حمایتهای دبیرکل سندیکای بیمه گران تشکر کرد و افزود: اقدامات اخیر و مصوبه شورای عمومی در مورد مناقصات بیمه ای، نقطه عطفی در همکاری فنی و کاری میان اعضای این شورا خواهد بود از این رو به همه توصیه می کنم برای سنجش ریسک ها و شناسایی بهتر بیمه گذاران، نظام تبادل اطلاعات هوشمند و دقیقی را ایجاد نمایند تا ریسک های مناسب و بیمه گذاران بهتر از گذشته انتخاب شوند.
مدیرعامل بیمه ایران همچنین خواهان ایجاد یک سیستم تعیین حداقل نرخ در کلیه رشته های بیمه ای شد و خاطرنشان کرد: با تعیین کف نرخ فنی با شاخصبندی و معیار درست فاکتورهای ریسک، تعیین حق بیمه و بهای خطر بدرستی و عادلانه تعیین می شود.
رضایی، ادامه اصلاحات لازم در آیین نامه ها و مقررات فعلی شورای عالی بیمه از جمله آیین نامه ۷۶ در بخش اتکایی را خواستار شد تا صنعت بیمه کشور با روزآمدسازی مقررات ، با روند فناوری و توسعه همگام گردد.
وی در ادامه سخنان خود، با ارائه پاورپوینتی، با اشاره به تحول جهانی در بخش IT و ریسک و بهره مندی از هوش مصنوعی و تجاری، نواندیشی در صنعت بیمه را ضرورتی انکارناپذیر دانست.
مدیرعامل بیمه ایران اعضای جلسه را عصاره های فنی صنعت بیمه دانست و تاکید کرد: شرکتهای بیمه بایستی به دنبال ارتقای کیفی خدمات، خلق محصولات جدید بیمه ای و بهبود فرآیندها و توسعه بیمه های الکترونیکی و بیمه های زندگی باشند چرا که صنعت بیمه کشور در سال جهش تولید دو ماموریت بزرگ حمایت از تولیدکنندگان داخلی با پوشش های متنوع بیمه ای و جهش تولید در حق بیمه را بعهده دارد که در واقع تولید حق بیمه، هم بطور مستقیم و هم غیرمستقیم در توسعه اقتصاد کشور نقش آفرینی می کند.
سید محمد کریمی دبیرکل سندیکای بیمه گران هم در این جلسه، مراحل آماده سازی دستورالعمل مناقصات بیمه ای را تشریح کرد وگفت: درحال حاضر که شاهد عصر دیجیتال وتغییرات گسترده در دنیا هستیم باید برای ادامه فعالیت های خود شرائط جدیدی را ایجاد نماییم تا خود را با روند تغییرات همگام سازیم.
دبیرکل سندیکای بیمه گران، آماده سازی دستورالعمل مناقصات بیمه ای را یکی از اقدامات بسیار خوب صنعت بیمه دانست و خواهان همکاری همه شرکت ها برای پیاده سازی این دستور العمل شد.
کریمی رقابت منفی را یکی از عوامل بازدارنده رشد صنعت بیمه معرفی کرد وخواهان استفاده از تجارب معاونان فنی برای توانمند سازی نیروی انسانی صنعت بیمه شد.