اخبار مهماقتصادیبیمهمناسبتیویژهپیشخوان

میزبانی دهمین نشست شورای معاونان فنی شرکت های بیمه با بیمه البرز

 

اقتصادناب_”مدیرعامل بیمه البرز در این نشست گفت چالش های اساسی صنعت بیمه حذف نظام تعرفه ای بود که یکی از نتایج سوء آن رقابت بر سر نرخ و در نهایت نرخ شکنی برخی شرکت های بیمه بود. بهتر بود پیش از حذف نظام تعرفه ای نهاد ناظر یک نظام مالی موثر را پیش بینی می کرد و حاشیه توانگری مطابق با ویژگی‌های کشورمان را برای شرکت های بیمه مشخص می ساخت، البته بازار کنونی صنعت بیمه کشور متعادل شده است و شرکت های بیمه کمتر به نرخ شکنی می پردازند به این دلیل که نرخ شکنی، آثار منفی مالی زیادی برای این شرکت ها به بار آورد.”

به گزارش اقتصادناب؛مدیرعامل بیمه البرز در این نشست گفت چالش های اساسی صنعت بیمه حذف نظام تعرفه ای بود که یکی از نتایج سوء آن رقابت بر سر نرخ و در نهایت نرخ شکنی برخی شرکت های بیمه بود. بهتر بود پیش از حذف نظام تعرفه ای نهاد ناظر یک نظام مالی موثر را پیش بینی می کرد و حاشیه توانگری مطابق با ویژگی‌های کشورمان را برای شرکت های بیمه مشخص می ساخت، البته بازار کنونی صنعت بیمه کشور متعادل شده است و شرکت های بیمه کمتر به نرخ شکنی می پردازند به این دلیل که نرخ شکنی، آثار منفی مالی زیادی برای این شرکت ها به بار آورد.

سید رسول تاجدار در ادامه گفت: شرکت های بیمه برای ماندگاری در بازار بیمه باید رقابت را از قیمت به خدمات منتقل سازند و همین امر را می توان از طریق شورای معاونان فنی شرکت های بیمه به مدیران فنی ذیربط منتقل کرد

به گفته مدیرعامل بیمه البرز چالش اساسی دیگر در صنعت بیمه،‌ نرخ ارز است که باید با رعایت منافع بیمه گزاران و شرکت‌ها،‌ الگوی مناسبی برای پوشش دادن تغییرات نرخ ارز از سوی صنعت بیمه ارایه شود تا شرکت های بیمه و همچنین بیمه‌گزاران دچار مشکل نشوند.
باید دقت داشت که در پنج سال گذشته،‌ نسبت بدهکاران سنواتی به حق بیمه رشد قابل توجهی داشته است که باید کنترل شود چون در اینصورت توان ایفای تعهدات شرکت های بیمه کاهش خواهد یافت و اگر شرکتی توان ایفای تعهدات را نداشته باشد به ورطه ورشکستگی خواهد رسید.
نکته دیگر افزایش تعداد شرکت های بیمه در چند سال اخیر است‌ در مدت زمان کوتاهی تعداد شرکت های بیمه به ۳۲ شرکت افزایش یافت غافل از این که نیروی انسانی کافی و مفید در زمینه بازاریابی،اخلاق حرفه ای،جذب پرتفو و نیز در بخش های بالاتر جهت صدور و پرداخت خسارت و جلب و جذب مشتری وجود ندارد.

در این میان نباید از تاثیر تحریم ها بر صنعت بیمه کشور غافل باشیم. تمام مشکلات صنعت بیمه کشور ناشی از اعمال تحریم ها نیست بلکه بخشی از این مشکلات به دلیل نگاه صرفا اجتماعی دولتمردان به شرکت های بیمه و تحمیل عوارض سنگین بر این صنعت و عدم اعمال کنترل‌های داخلی مناسب توسط شرکت‌های بیمه است.

به گفته آقای تاجدار نگاه اجتماعی دولت به خاطر حمایت از افراد جامعه صحیح است اما نباید این نگاه صرفا اجتماعی باشد چون شرکت های بیمه هم یک بنگاه اقتصادی هستند که باید پاسخگوی ذینفعان خود از جمله سهامداران باشند اما در شرایط کنونی و تحمیل عوارض سنگین به شرکت های بیمه سبب شده است بازدهی سهام بیمه ای به کم‌تر از ۱۲ درصد برسد و همین امر سبب ایجاد نارضایتی سهامداران شده است. هم اکنون سهامداران هیچ انگیزه ای برای مشارکت در افزایش سرمایه ندارند.

وی در آخر تاکید کرد: در شرایط کنونی نقش شورای معاونان فنی شرکت های بیمه بسیار با اهمیت است چون می توانند مدیریت های فنی را کنترل و رهبری کنند و حتی می توانند با پررنگ ساختن مدیریت ریسک در شرکت هایشان جلوی نرخ شکنی و کاهش بی رویه نرخ حق بیمه را بگیرند.

منبع:بیمه البرز

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا