مشرف نفیسی پدری که علم را در صنعت بیمه نشر داد
معرفی پدران واقعی صنعت بیمه ایران
اقتصادناب_مشرف نفیسی به عنوان مدیر عامل شرکت سهامی بیمه ایران حق پدری بر صنعت بیمه ایران دارد پدران واقعی صنعت بیمه کسانی هستند که شرکتهای بیمه متبوع خود را با ترازی شفاف بدون زیان انباشته به ایندگان واگذار کردند.کسانی که بدون هیاهوهای رسانه ای نام بیمه را در هشتاد سال پیش در ایران بر افراشتند.
به گزارش اقتصادناب جهت تنویر افکار عمومی و همچنین اشنائی بیشتر بیمه گران با پدران واقعی صنعت بیمه، ریسک نیوز به معرفی مفاخری که حق پدری به صنعت بیمه دارند می پردازد پس از الکساندر آقایان از بنیانگذاران بیمه ایران این بار به سراغ معرفی مشرف الدوله نفیسی می پردازیم این مطالب با کمک استاد هادی دستباز تهیه شده است.
دکتر حسن خان مشرف الدوله نفیسی در ۱۲۷۶ خورشیدی در تهران زاده شد و نام خانوادگی مشرف نفیسی را بر گزید . او روزنامه نگاری چیره دست ، قاضی ، وکیل دادگستری و از کار گزاران اقتصادی دور آن پهلوی بود . بیش از هر چیز نامش به عنوان وزیر دارایی ایران در دوران اشغال در جنگ جهانی دوم یاد می شود .
مشرف نفیسی به عنوان مدیر عامل شرکت سهامی بیمه ایران را می توان از بزرگان صنعت بیمه ایران دانست و خدماتش در زمینه آموزش کادر تخصصی برای بیمه ایران هرگز از یاد ها محو نخواهد شد . مشرف نفیسی ده نفر از جوانان مستعد بیمه ایران را برای تحصیل به فرانسه در رشته بیمه اعزام کرد که این نسل حدود نیم قرن صنعت بیمه کشور را اداره کردند . از گروه این بزرگان می توان از شاد روانان :
دکتر فرجادی ، دکتر ایزد پناه ، دکتر هوشنگی ، دکتر علی آبادی
را نام برد .
دکتر محمد جباری ، دکتر جان علی صالحی و دکتر ضیا رفعیان هم از جمله این بورسیه ها بودند .
به تحقیق دکتر مشرف را می توان پدر صنعت بیمه در ایران نامید. هتل عباسی اصفهان که یک موزه بی مانند از هنر های
مشرف نفیسی ده نفر از جوانان مستعد بیمه ایران را برای تحصیل به فرانسه در رشته بیمه اعزام کرد که این نسل حدود نیم قرن صنعت بیمه کشور را اداره کردند . از گروه این بزرگان می توان از شاد روانان :
دکتر فرجادی ، دکتر ایزد پناه ، دکتر هوشنگی ، دکتر علی آبادی
را نام برد .
دکتر محمد جباری ، دکتر جان علی صالحی و دکتر ضیا رفعیان هم از جمله این بورسیه ها بودند .
به تحقیق دکتر مشرف را می توان پدر صنعت بیمه در ایران نامید. هتل عباسی اصفهان که یک موزه بی مانند از هنر های دستی ایران است از یادگار های این بزرگ مرد بود .
صنعت بیمه اگر می خواهد راه تعالی و گسترش را طی کنند و با بازارهای جهانی آشنا شود باید شیوه آموزشی مشرف را در پیش گیرد و برای چند دهه آینده نیرو تربیت کند . نامش مانا و راهش پر رهرو باد .
گفتنی است پدران واقعی صنعت بیمه کسانی هستند که شرکتهای بیمه متبوع خود را با ترازی شفاف بدون زیان انباشته به ایندگان واگذار کردند.
کسانی که بدون هیاهوهای رسانه ای نام بیمه ایران را در هشتاد سال پیش بر افراشتند