اقتصادناب_حرکت به سوی تخصص گرایی و مهارت شبکه فروش از دیگر برنامه های آتی این مدیریت می باشد. بسیاری از شرکتها از فروش مستقیم و فروش غیر مستقیم و فروشندگان حضوری در صنعت بیمه استفاده می نمایند برای موفقیت در فروشها باید کارکنان و نمایندگان و کارگزاران از اطلاعات کافی برخوردار باشند و آموزشهای لازم را در زمینه فروش کلیه رشته های بیمه ای داشته باشند .
به گزارش اقتصادناب محسن فتحی سرپرست مدیریت امور شعب، نمایندگان و کارگزاران بیمه پارسیان طی یاداشتی ضمن تحلیل ضرورت توانمندی سازی شبکه فروش از برنامه های این شرکت جهت ارتقاء شبکه فروش گفت که در یادداشت زیر قابل مشاهده اشت:
توسعه بازار و افزایش ضریب نفوذ صنعت بیمه و به تبع آن شرکتهای بیمه ای در جای جای پهنه کشور اسلامی ایران، از اهداف مهم و استراتژیک سیاست گذاران و تصمیم سازان صنعت بیمه است.
از طرفی رشد چشم گیر سهم فروش بیمه نامه به صورت غیر مستقیم از سوی نمایندگان و کارگزاران نیز گواه بر این مدعاست که توجه به حوزه فروش و جذب فروشندگان حرفه ای، توانمند و کارا مزیت و وجه تمایز شرکتهای بیمه در سالهای آینده است.
با این هدف و با توجه به سابقه و تجربه مدیران ارشد شرکت بیمه پارسیان، این مهم هدف گذاری شده است. در واقع اولویت کاری مدیریت امور شعب، نمایندگان و کارگزاران بیمه پارسیان توانمند سازی و رفع مشکلات شعب و نمایندگان می باشد.
قسمت عمده ی پورتفوی صنعت بیمه از طریق شبکه ی فروش جذب می شود به همین دلیل کیفیت کار شبکه ی فروش بیمه تاثیر به سزایی در وضعیت صنعت بیمه دارد. در واقع بخش اعظم و مهم منابع انسانی شرکت های بیمه و از جمله شرکت بیمه پارسیان را شبکه فروش و بخصوص نمایندگان شرکت تشکیل می دهند، توانمندسازی این بخش اعظم از منابع انسانی شرکت و چگونگی ارتقاء آن یکی از دغدغه های اصلی مدیران این شرکت می باشد. در واقع نمایندگان و کارگزاران شرکتهای بیمه، شبکه فروش صنعت بیمه را تشکیل می دهند و در حقیقت بازوان اجرایی شرکت های بیمه در امر فروش هستند.
وجود نمایندگان متخصص و کارآمد مهم ترین سرمایه شرکت بیمه پارسیان و تضمین کننده بقای آن است، در نقاط مختلف میتواند زمینه جذب مشتری و ارائه خدمات مطلوب را در کمترین زمان ممکن فراهم سازد و به افزایش پرتفوی و رشد شرکت منجر شود. لذا مهمترین دغدغه مدیریت امور شعب، نمایندگان و کارگزاران شناسایی مسائل و رفع چالشهای پیش روی شبکه فروش می باشد.
در حوزه مدیریت امور شعب، نمایندگان و کارگزاران ارتقای کیفیت شبکه فروش از جمله افزایش دانش و مهارت نمایندگان در بازاریابی و مدیریت بازار و توانمندسازی آنها از لحاظ فنی در نظر گرفته شده است. در واقع هدف این مدیریت برنامه ریزی دقیق و هوشمندانه با بهره گیری از عزم همگانی در کلیه سطوح شرکت برای رسیدن به اهداف فوق می باشد چراکه رشد کیفی شبکه فروش و حرکت به سمت ماهرسازی نمایندگان با توانمندسازی آنها به علم روز و دانش و مهارت فنی همواره بعنوان به عنوان یک ضرورت مطرح می باشد. همچنین حرکت به سوی تخصص گرایی و مهارت شبکه فروش از دیگر برنامه های آتی این مدیریت می باشد. بسیاری از شرکتها از فروش مستقیم و فروش غیر مستقیم و فروشندگان حضوری در صنعت بیمه استفاده می نمایند برای موفقیت در فروشها باید کارکنان و نمایندگان و کارگزاران از اطلاعات کافی برخوردار باشند و آموزشهای لازم را در زمینه فروش کلیه رشته های بیمه ای داشته باشند تا بتوانند مشتریان خود را جذب کننده و یکی از عمده ترین عوامل موفقیت این افراد از دانش و مهارتهایی است که آنها کسب می کنند.
سازمان دهی، ارتقاءسطح دانش فنی کارکنان، طراحی و اجرای برنامه های انگیزشی برای ماندگاری و وفاداری کارکنان کارآمد شرکت و… از جمله اقداماتی است که چارچوب یک استراتژی و الگوی هدفمند مدیریت شبکه فروش شرکت های بیمه را نشان می دهد و مسلم است وقتی یک سازمان استراتژی فوق را با رویکرد مشتری مداری و همسو شدن با آرزوهای مشتریان خود تطبیق دهد از جمله شرکت های موفق خواهد بود. از طرفی همانگونه که موفقیت یک شرکت بیمه تا حدود زیادی در گرو عملکرد شعب آن است، موفقیت شعب نیز مرهون عملکرد مدیریت و کارکنان آن است. این افراد سرمایه های اصلی شرکت بیمه را تشکیل می دهند و اصولا وجه تمایز یک شرکت بیمه نسبت به سایر شرکتهای بیمه در شرایط مشابه، برخورداری از کارکنانی متعصب، علاقه مند و آگاه به اهداف سازمانی می باشد. با عنایت به این موضوع مدیریت امور شعب، نمایندگان و کارگزاران نهایت سعی و تلاش خود را در راستای حل مسائل و مشکلات کارکنان شعب و شبکه فروش متمرکز نموده است./ محسن فتحی سرپرست مدیریت امور شعب، نمایندگان و کارگزاران بیمه پارسیان