اقتصادناب_تقویم آموزشی بیمه کوثر براساس مدل دیکوم و برمبنای اهداف، راهبردها و نیازهای تخصصی شرکت تدوین شد.
به گزارش اقتصادناب بر اساس اعلام مدیر آموزش و پژوهش بیمه کوثر، این تقویم مبتنی بر نیازسنجی آموزشی و با درنظرگرفتن شرح مشاغل سازمان و ماتریس مهارت کارکنان به عنوان مرجع برنامههای آموزشی سال۹۸ تهیه شد.
زینب حمیدیفر با بیان اینکه این تقویم با هدف احیای توانمندیهای نیروی انسانی، بهبود و توسعه توان کارکنان و شبکه فروش شرکت تهیه شده است، خاطرنشانکرد: با آگاهی به اهمیت آموزش و توسعه منابع انسانی، برنامههای آموزشی را در قالب دورههای تخصصی، عمومی و مدیریتی همه ساله برای کارکنان و شبکه فروش تنظیم میکنیم.
وی با اشاره به اینکه در این میان آموزشهای کوتاهمدت محور اصلی برنامههای آموزش شغلی بوده است، افزود: در سال۹۷ در مجموع ۱۴۵هزار نفر ساعت دوره آموزشی در قالب ۱۷۵ دوره در رشتههای مختلف فنی، عمومی ومدیریتی برای تمامی کارکنان و نمایندگان سراسر کشور برگزار شده است. از این میزان دوره آموزشی، ۹۷هزار نفر ساعت به صورت مجازی و حدود ۴۸هزار نفر ساعت حضوری برگزار شده است.
مدیر آموزش و پژوهش بیمه کوثر سرمایهانسانی را از اصلیترین پایههای هر سازمان دانست و تاکیدکرد: بدون توجه به سرمایهانسانی ادامه حیات سازمان امکانپذیر نیست.
زینب حمیدیفر افزود: توانمندی نیروی انسانی هر سازمان ضامن موفقیت و پیشرفت آن است. اگرچه توانمندسازی منابع انسانی به عوامل زیادی ارتباط دارد و در طی یک فرایند معنی پیدا میکند اما بدون شک آموزش، رکن اصلی این فرایند است.
وی گفت: برگزاری آموزشهای مستمر، جامع و اثرگذار با استفاده حداکثری از توان فضای مجازی و آموزشهای الکترونیکی و نیز بهرهگیری از اساتید متخصص و نخبگان داخل و خارج از شرکت زمینههای توسعه دانش، مهارت و تجربیات کارکنان و نمایندگان شرکت و نیز رشد و تعالی شرکت را فراهم میکند