“اقتصادناب_ رسول تاجدار مدیرعامل بیمه البرز در خصوص جزئیات مطرح شده در جلسه روز گذشته سندیکای بیمه گران با اعضای هیات عامل بیمه مرکزی گفت که در این جلسه بار دیگر مقرر شد در اقدامی هماهنگ کلیه شرکت های بیمه نسبت به عدم ارائه تخفیف اقدام کنند. “
به گزارش سایت اقتصادناب رسول تاجدار مدیرعامل بیمه البرز در گفت و گویی در خصوص جزئیات مطرح شده در جلسه روز گذشته سندیکای بیمه گران با اعضای هیات عامل بیمه مرکزی گفت که در این جلسه بار دیگر مقرر شد در اقدامی هماهنگ کلیه شرکت های بیمه نسبت به عدم ارائه تخفیف اقدام کنند.
وی در پاسخ به این سوال که در روزهای پایانی سال گذشته نیز نامه ای از سوی سندیکا برای کلیه مدیران عامل شرکت های بیمه ارسال و از آنها خواسته شد که از ارائه تخفیف در این رشته خودداری کنند اما این چنین نشد،اظهار کرد که واقعیت این است که جایگاه تخفیف ۲٫۵درصدی در بیمه شخص ثالث قانونی است و در مفاد قانون پیش بینی شده است . برخی شرکت ها در این زمینه با ابهام روبه رو بودند که در جلسه روز گذشته این ابهامات رفع و مقرر شد به طور مطلق شرکتی نسبت به ارائه تخفیف اقدام نکند. وی اضافه کرد که سندیکای بیمه گران نیز دارای روش های اغنایی است، بنابراین اگر شرکتی از این توافق تخطی کند، مدیرعاملش در جلسات سندیکا ملزم به پاسخ گویی است.
این موارد در حالی عنوان شده که در روز گذشته نام شرکت هایی که به این توافق پاینبد نبودند را منتشر شد. حال باید دید که مدیران عامل شرکت های بیمه به عهد و پیمانی که در حضور اعضای هیات عامل و رئیس کل بیمه مرکزی بستند پایبند خواهند بود؟ و آیا این توافق اخلاقی پابرجا خواهد ماند؟
مدیرعامل بیمه البرز در خصوص توافقات رشته درمان نیز اذعان کرد که کارگروه درمان در سندیکا بررسی های بسیاری را در این زمینه داشته است که در نهایت موضوع نرخ دهی باید اصلاح شود و به تخلفات در این رشته ورود کرد. در این زمینه نیز مباحث مهمی مطرح شد.
غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی نیز در نشست سندیکای بیمه گران ایران اعان کرده است که نرخ شکنی، آسیب های جدی بر پیکره صنعت بیمه وارد میآورد و شرکتهای بیمه باید در اقدامی هماهنگ و در تعاملی سازنده از ارائه نرخ های غیر فنی پرهیز کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی سود سال ۱۳۹۶ صنعت بیمه را رقمی در حدود ۸۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: موضوع بدهی های معوقه، یک خسران جدی در صنعت بیمه است و شرکت هایی که با بدهکاران بزرگ صنعت پای میز قرارداد می نشینند، به این بحران دامن می زنند.
رئیس شورای عالی بیمه با تأکید بر ضرورت تعامل بیشتر بین نهاد ناظر و صنعت بیمه به موضوع کنترل ریسک اشاره کرد و گفت: بیمه مرکزی به عنوان یک بیمه گر اتکایی ریسک های فاقد منطق اقتصادی و نرخ های غیر فنی را نمی پذیرد و از مدیران شرکتهای بیمه نیز انتظار میرود هنگام عقد قرارداد به منافع شرکت و سهامداران خود توجه کنند.
وی ضمن استقبال از برپایی به هنگام مجامع شرکت های بیمه، تصریح کرد: در راستای اجرای طرح مثلثی و همچنین اهمیت موضوع حفظ منافع شرکتها، شخصا در تمامی جلسات بررسی صورت های مالی ارائه شده توسط شرکتها حضور خواهم داشت.
وی با اشاره به استفاده برخی از شرکتهای بیمه از ارزیابان غیرمجاز، گفت: تنها ارزیابانی میتوانند در صنعت بیمه فعالیت کنند که مجوزهای لازم را از بیمه مرکزی دریافت کرده باشند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به طرحی از سوی پلیس مبنی بر کاهش ۲ هزار فقره فوتی در سال اشاره کرد و از سندیکای بیمه گران ایران خواست تا با بررسی دقیق و کارشناسی این طرح، در این خصوص تصمیمگیری لازم را به عمل آورد.
دکتر سلیمانی با اعلام این مطلب که سندیکا باید ساز و کاری طراحی کند تا شرکتهای بیمه بتوانند مطالبات معوقه خود را وصول کنند در خصوص مطالبات وزارت بهداشت از صنعت بیمه نیز رهنمودهای لازم را ارائه کرد.
وی در پایان از آغاز تبادل دوسویه اطلاعات بین بیمه مرکزی و ناجا خبر داد و ابراز امیدواری کرد با تبادل اطلاعات طرفین بسیاری از مشکلات صنعت بیمه برطرف شود.
گفتنی است در پایان این نشست مسائلی نظیر تعیین تکلیف تخفیفهای دو نیم درصد بیمه شخص ثالث و مشکلات مربوط به بیمه درمان، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تصمیمات مهمی اتخاذ شد.