به گزارش اقتصاد ناب “عبدالرسول عطائی” افزود: زمانی که یک شرکت تازه ثبت شده و در دو سال اخیر هم بیمه نامهای نفروخته و ریسکی را نپذیرفته به طور قطع توانگری بالایی دارد واین امر ملاک این نیست که آن شرکت بیمهگر خوبی بوده و بابت آن هم باید امتیازی دریافت کند زیرا به حوزههای ریسک پذیری ورود نکرده است.
وی تصریح کرد: تنها ویژگی مثبت توانگری مالی بالا این است که بیمهگزار مطمئن ازپرداخت به موقع خسارت توسط شرکت بیمه ای است.
مدیرعامل سابق شرکت بیمه حافظ اظهار کرد: مصوبات شورایعالی بیمه برای شرکتهای با توانگری زیر ۱۰۰ باید واجب و الزامی باشد اما الزامی بودن آئین نامهها برای شرکتهایی که توانگری بالای ۱۵۰ تا ۲۰۰ دارند لازم نیست.
عطائی بیان کرد: تصور اینکه شرکتهای با توانگری های مالی زیر ۱۰۰ خیلی خطر ناک بوده وشرکتهای با توانگری مالی بالای ۱۰۰ خیلی عالی هستند، ملاک قضاوت درستی نیست.
وی عنوان کرد: برای بدست آوردن یک توانگری مالی درست بهتر است فاصله زمانی محاسبه توانگری مالی کم شود به عنوان نمونه یک ماهه باشد بهتراست هر چند که امکان پذیر نیست .
مدیرعامل سابق شرکت بیمه حافظ در خصوص تعداد بالای مصوبات و آین نامه های شورایعالی بیمه گفت: بخشی از این مصوبات به دلیل شرایط روز کشور بوده و درزمان برجام و ورود مجدد شرکت های خارجی به داخل کشور، بیمه مرکزی یکسری مصوبات جدید را ابلاغ کرد.
عطائی اظهارکرد: مجددا با تحریمهای جدید یکسری مصوبات دیگر نوشته شد اما مسئله مهم تعداد آئیننامهها نیست اجرای این مصوبات و الزام مدیران عامل به اجرای آنها مهم است .
وی افزود: طبیعی است که این حجم از مصوبات در بعضی از حوزه ها یکسری محدودیت هایی را ایجاد می کند که این مشکلات هم معمولا برای شرکتهای ضعیف تراتفاق می افتد.