به گزارش اقتصاد ناب از کرمانشاه ، نهم اردیبهشت ماه روزی ملی شوراهای اسلامی شهر و روستا است و این نهاد به عنوان پارلمان شهری در سیستم مدیریت شهری وظایف مهمی را در زمینه ارتقای رفاه شهروندی به عهده دارد اما گاهی حاشیه ها فعالیت و وظایف این نهاد مدنی را نیز به حاشیه می برد و به تبع آن رضایتمندی مردم نیز از مدیریت شهری کاهش می یابد.
شهر کرمانشاه به عنوان مرکز استان دارای ظرفیت ها و قابلیت های بالقوه بسیاری است که در بسیاری از موارد مغفول مانده و آسیب های اجتماعی، وجود طرح های نیمه کاره متعدد، بافت فرسوده وسیع، نابه سامانی در فعالیت دستفروشان، حضور متکدیان، سیستم فرسوده حمل و نقل عمومی و چهره نامناسب شهری فعالیت بسیاری بیشتری را از اعضای شورای شهر می طلبد.
یک سال از فعالیت پنجمین دوره شورای اسلامی شهر کرمانشاه می گذرد که به منظور آگاهی از اقدامات و فعالیت های شورای شهر و به بهانه روز شورا با رئیس شورای شهر کرمانشاه به گفت و گو پرداختیم.
اقتصاد ناب؛درباره اختیارت گسترده پیش بینی شده شوراها در قانون اساسی توضیح دهید؟
آزادی: در بند هفتم قانون اساسی این اختیار به این نهاد مدنی داده شده که در فعالیت های خود مستقل باشد. اختیارات شورای شهر تنها در زمینه شورای شهرداری نیست و با تمام نهادها و ارگان ها همکاری دارند. وظایف شورای شهر در چارچوب قانون اساسی گسترده است اما نخستین وظیفه شورا تعیین شهردار است و اصلی ترین وظیفه نیز پیگیری مصوبات است که به درستی اجرا شود.
در سال ۹۶ بیشترین مراجعات مردمی در زمینه چه موضوعاتی بوده است؟
آزادی: ما برای مراجعان احترام زیادی قائل هستیم وبیشترین مراجعات برای حل مشکل بیکاری است که امیدواریم در سال جدید بتوانیم گامی در جهت ازبین بردن این مشکل برداریم.
رئیس شورای شهر کرمانشاه گفت: اقدام و فعالیتی درخور شأن مردم کرمانشاه انجام نشده است و امید داریم با همدلی اعضا این روند بهبود یابد.