اقتصادناب_مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: در راستای حمایت از محصولات بومی استان تاکنون ۱۱ استاندارد بومی تدوین و اجرا شده است.
به گزارش اقتصادناب از کرمانشاه نیازی مدیر کل استاندارد استان کرمانشاه گفت: در حوزه صنایع دستی و کشاورزیتاکنون ۱۱ استاندارد بومی اجرا شده است.وی گفت : این استاندارد ها شامل استانداردهای زیرگیوه پارچهای، گلیم هرسین، گیوه زنانه، تنبور (دو مورد)، نان برنجی، نان خرمایی، اسانس چویر، ارغوان بافی، چاقوی سنتی کرند و جوانه نخود است که توسط کارشناسان اداره کل استاندارد کرمانشاه تدوین و اجرا شده است.نیازی با اشاره به اینکه تاکنون ۲ واحد تولید کننده نان برنجی به عنوان برند استان کرمانشاه موفق به اخذ پرونده کاربرد علامت استاندارد از این اداره کل شده اند گفت: تلاش میشود با راهنماییهای فنی و مشاورههای تخصصی اکثر واحدهای نان برنجی استان برای فرآیند استاندارد سازی تحت پوشش قرار گیرد.