اقتصادناب_مقررات استارت اپهای بیمه ای به زودی تدوین می شود.در سطح کشور ۱۰ استارتاپ بیمه ای وجود دارد و در حال تنظیم مقررات هستیم،باید ثبت شوند تا از نظر صلاحیت فنی و بیمه ای بررسی شوند.
به گزارش اقتصادناب،غلامرضا سلیمانی،رئیس کل بیمه مرکزی در آئین تبادل تفاهم نامه همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بیمه مرکزی در راستای سیاست های توسعه اقتصاد دانش بنیان اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم گام موثری برای گسترش چتر بیمه در شرکت های دانش بنیان برداریم.
وی افزود: امروز در سطح شرکت های بیمه قوانین و مقررات و پوشش های متنوعی را داریم.جز کشورهایی هستیم که تنوع پوشش بیمه ای را تعریف کردیم.
سلیمانی گفت: ورود استارتاپ ها به بخش بیمه می تواند ضعف بازار یابی را از بین ببرد و موجب افزایش امنیت مسئولیت و مدیریت خواهد شد.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم با ورود شرکت های دانش بنیان معضلات حال حاصر بیمه ای را کاهش دهیم.
در بحث بهینه کردن هزینه ها برای خانواده ها استارتاپ ها می توانند موثر باند
در سطح کشور ۱۰ استارتاپ بیمه ای وجود دارد و در حال تنظیم مقررات هستیم،باید ثبت شوند تا از نظر صلاحیت فنی و بیمه ای بررسی شوند.
بیمه هم باید به اندازه بورس و بانک از استارت آپها بهره برد
ستاری معاون فناوری رییس جمهور در ایین انعقاد تقام نامه با بیمه مرکزی گفت:استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان خدمات خاصی دارند و ما باید با توجه به این نیازها خدمات بیمه ای تعریف کنیم.
وی گفت :این بازیگران خدمات جدیدی ارایه می کنند،دسترسی مردم را به خدمات بیمه ای آسان تر می کنند و خدمات سنتی را تحت الشعاع قرار می دهند.
ستاری افزود:همون طور که در حوزه فین تک اتفاق افتاده است.کار به جایی رسیده که بازیگران سنتی در بخش بانک،بورس و… دارند بر روی استارتاپ ها سرمایه گذاری می کنند.وقت آن رسیده که این مساله در حوزه بیمه هم وارد شود.