اقتصادناب_حضور این نمایندگان وزنه سنگین دولت در انتخاب یک شرکت بیمه دولتی را که دارای هیات مدیره است و طبق قانون تجارت اداره شده و زیر نظر رگولاتور بیمه ای است بیش از پیش نمایان می کند.
به گزارش اقتصادناب،با راهبرد وزارت تعاون برای انتخاب مدیر عامل بیمه ملت ،در عین انتقاداتی که بدین روش وارد شد ،در نهایت اسامی ده فرد منتخب از میان افرادی که رزومه فرستاده بودند اعلام گردید که نام جعفری ، تقوی ، دلفراز ، مثنوی، صلاحی نژاد ، پیکارجو ، عطایی ، جباری ، امیری و خجیر دیده می شود.
گفته می شود ازمیان این ده نفر طی یک مصاحبه حضوری و آلبته با اتکاء به رزومه های إعلامی سه نفر به عنوان نفرات برگزیده انتخاب شدند .
در نحوه انتخاب این سه نفر برخی ابهامات ایجاد شده است از جمله اینکه مصاحبه حضوری حدود نیم ساعته چه تأثیری در انتخاب داوران ایجاد می کند در حالیکه برخی افراد که برنامه و پلن مدیریتی ارایه کرده بودند در میان این سه نفر قرار نداشتند و از سویی در انتخاب این سه نفر جهت مدیر عاملی سه شاخص دارا بودن برنامه مدون ، رزومه و مصاحبه حضوری نیم ساعته هر کدام چقدر اثرگذار بوده است.
نکته قابل تامل دیگر این است که برخی که نتوانسته اند به مرحله نهائی راه پیدا کنند از مدیرانی هستند که قبلا حائز ایین نامه ٩٠ بوده اند که باید دید انتخاب سه نفر نهائی با در نظر گرفتن چه شاخص هایی بوده است.
اما انچه که روش وزارت تعاون برای انتخاب مدیر عامل بیمه ملت را با تناقض روبرو می کند و پیش ازین نیز بارها مطرح شده ، در مصاحبه حضوری ده نفر اول نمود بیشتری می یابد و ان حضور سه داور دولتی در میان مصاحبه کنندگان است از جمله معاون وزیر تعاون ، نماینده صندوق بازنشستگی و نماینده شستا .
حضور این نمایندگان وزنه سنگین دولت در انتخاب یک شرکت بیمه دولتی را که دارای هیات مدیره است و طبق قانون تجارت اداره شده و زیر نظر رگولاتور بیمه ای است بیش از پیش نمایان می کند.
به هر روی قرار بر این بود که مدیران در این روش بر اساس شایسته سالاری انتخاب شوند تا به اصطلاح لابی گری ها نتواند مانع انتخاب اصلح شود اما تجربه نشان داده در انتخابات ایران در لایه های مختلف مدیریتی ، دست های پنهان و لابی گران هیچ گاه بیکار ننشسته اند.