اجتماعیاخبار مهماقتصادیبیمهمصاحبهویژهپیشخوان

مسئولیت ایجاد لیست سیاه بدهکاران بیمه ای بر عهده بیمه مرکزی است

اقتصادناب_دبیر کارگروه اتکائی سندیکا : وجود نرخ های غیر فنی در بازار اتکائی را قبول دارم/ دبیر کارگروه زندگی سندیکا : تعیین تکلیف جداسازی حسابها ی زندگی و غیر زندگی در دستور کار قرار می گیرد./ دبیر کارگروه درمان:پیشنهاد قرار دادن کف یا سقف در بیمه نامه های درمان و نجدید نظر در فرانشیز به بیمه مرکزی ارائه شد .

به گزارش اقتصادناب،دبیران  کل  برخی کارگروههای تخصصی  سندیکا امروزه به ارائه گزارشی از عملکرد خود به رسانه ها اقدام کردند.
محسن قره خانی ، دبیر کل کارگروه بیمه اتکائی سندیکا در خصوص اقدامات صنعت بیمه در شرایط تحریم و عدم امکان انتقال ریسک به خارج گفت: در این شرایط چاره ای جز توزیع بهینه ریسک در داخل نداریم که البته دولت نیز در خصوص خسارات فاجعه بار طبیعی با کمک اهرم صندوق ملی تحریم به شرکتهای بیمه کمک می کند.

وی با تشریح راهکارهای توزیع ریسک در زمان تحریم ، به ضرورت افزایش ورود شرکتهای بیمه مستقیم به بازار اتکائی تاکید کرد و گفت:طبق اسناد جهانی حدود ۳۰ درصد پوشش اتکائی توسط شرکتهای بیمه مستقیم پوشش داده می شود که البته ماده ۲۰ ایین نامه ۴۰/۵ این امکان را به شرکتهای مستقیم داده که قبولی اتکائی داشته باشند به شرط اینکه  توانگری مالی بالای ۱۲۰ و سرمایه ۲۵۰ میلیاردی داشته باشند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص گفته یکی از مدیران عامل بیمه اتکائی در مورد اینکه طبق تجارب جهانی  شرکتهای بیمه مستقیم نمی توانند وارد بازار اتکائی شوند زیرا با نرخ دهی های غیر فنی نظم بازار اتکائی را بهم می زنند ، گفت:انچه که اذعان شد مبتنی بر مستندات موجود در منابع چارتر است و اگر کسی ادعای غیر سندی قوی تر از چارتر دارد می تواند بیاورد.
وی معتقد است دو بیمه اتکائی نتوانسته اند تا کنون نقش راهبری خود را در صنعت بیمه ایفاء کنند .

قره خانی در عین حال اذعان داشت: البته من وجود نرخ های غیر فنی در بازار اتکائی را قبول دارم علاوه براینکه با این نرخ های پایین بیمه گران اتکائی خارجی هم تمایلی به ورود به ایران ندارند.

قره خانی در ادامه از لزوم استفاده از ظرفیتهای بازار سرمایه برای توزیع ریسک و  پیاده سازی اوراق بهاداری بیمه ای یاد کرد.

در ادامه این نشست علی اصغر عنایت در پاسخ به سوالی در مورد سرانجام تهیه سامانه ای برای شناسائی بدهکاران بزرگ بیمه ای یا همان Black List گفت:با جناب  مفید أمینی ، معاونت نظارت بیمه مرکزی جلسه ای داشتیم و قرار شد بیمه مرکزی مسوولیت بیشتری در این خصوص بر عهده بگیرد.

وی البته توضیحات بیشتری در مورد مسئولیت بیمه مرکزی و نقش سندیکا ارائه نکرد.

در ادامه این گردهمائی احمد سربخشیان،دبیر کارگروه بیمه های زندگی سندیکا در خصوص عملکرد این کارگروه در حوزه بیمه های زندگی گفت:  اصلاح ایین نامه ٩۶ را در دستور کار قرار دادیم که با اصلاح این آیین نامه ، فرهنگ فروش بیمه های عمر اصلاح می شود و فرایند فروش بیمه های زندگی به تیم متخصص واگذار می گردد.

سربخشیان از فروش بیمه با کیفیت و ضرورت تمرکز نمایندگان بر بخش پوشش های بیمه ای . سپس سرمایه گذاری بیمه های عمر تاکید کرد و گفت با پیاده ساری فرایند با کیفیت فروش بیمه عمر مردم می توانند از خرید بیمه های عمر خود لذت ببرند .

وی در پاسخ به سوال  در خصوص اینکه در حالیکه نحوه سرمایه گذاری منابع حاصل از بیمه های عمر در اغلب شرکتهای بیمه به دلیل عدم تفکیک حسابهای عمر و غیر عمر در هاله ای از ابهام قرار دارد چه تضمینی به بیمه گذاران در خرید بیمه های عمر وجود دارد ، از تشکیل جلسه ای در بیمه مرکزی ، فردا ، در خصوص تعیین تکلیف جداسازی حسابها ی زندگی و غیر زندگی خبر داد.
مجتبی عطری دبیر کارگروه درمان سندیکا در پاسخ به سوالی در خصوص سرانجام تصمیم گیری در خصوص قرار دادن کف و سقف در بیمه های درمان برای جلوگیری از نرخ شکنی گفت  :از انجا که رشته درمان ضریب خسارت قابل توجهی دارد که نگرانی های را در صنعت بیمه ایجاد کرده در این راستا به منظور هماهنگی کردن شرکتهای بیمه پیشنهاداتی در خصوص ایین نامه ۷۴ به بیمه مرکزی ارائه شد اما هنوز تصویب نشده و امیدواریم زودتر مورد تصویب قرار گیرد.

وی در تشریح جزئیات پیشنهادات سندیکا به بیمه مرکزی گفت:پیشنهاد قرار دادن کف یا سقف در بیمه نامه های درمان و نجدید نظر در فرانشیز به بیمه مرکزی ارائه شد اما انچه که مد نظر سندیکاست نظارت کافی شرکتهای بیمه روی پوشش های مختلف بیمه نامه درمان است که می تواند تا مقدار زیادی از نرخ شکنی جلوگیری کند.

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا