اخبار مهماقتصادیبیمهمصاحبهویژهپیشخوان

نهاد ناظر بازار را برای تسهیل فعالیت شرکتهای نوپا مدیریت کند

اقتصادناب_درمجمع ۱۵ دی، سرمایه به ۱۲۵ میلیارد تومان کاهش و تا پایان اسفند ازمحل موجود اندوخته سود سهامداران به ۱۵۰ میلیارد تومان مد نظر بیمه مرکزی افزایش خواهد یافت./ آیین نامه ۹۵ خودتحریمی جدی در صنعت بیمه ایجاد کرده است.

به گزارش اقتصادناب،نیما نورالهی ،مدیر عامل بیمه تجارت نو طی یک نشست خبری  از اخذ مجوز از بیمه مرکزی برای کاهش سرمایه خبر داد و گفت:در اساسنامه بیمه تجارت نو فرصت تکمیل سرمایه ۲سال منظور شده بود در حالی که در قانون تجارت فرصت ۵سال است و ۱۴فرودین ۹۷ این فرصت پایان یافت و ما به تکلیف بورس موظف به کاهش سرمایه هستیم .

کاهش سرمایه تاثیری در توانگری تجارت نو ندارد
مدیر عامل بیمه تجارت نو اذعان داشت: باید در گذشته مجمع عمومی برگزار و در اساسنامه تغییر ایجاد می شد تا تکمیل سرمایه از دو به پنج سال تغییر یابد که متاسفانه این کار در زمان خود انجام نشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر علل اهمال در تغییر اساسنامه و کوتاهی نهاد ناظر در هشدار به این شرکت بیمه ای تصریح کرد: کوتاهی از سوی نهاد ناظر صورت نگرفته زیرا بیمه مرکزی طی ارسال نامه هایی تکالیف لازم را گوشزد کرده بود ، در حال حاضر نیز بیمه مرکزی خوشبختانه در مجمع برگزار شده حهت کاهش سرمایه از تجارت نو برای تغییر بند اساسنامه حمایت کرد اما سازمان بورس در نهایت رای به کاهش سرمایه داد.

مدیر عامل بیمه تجارت نو در ادامه از افزایش سرمایه تا ۱۵۰ میلیارد تومان پیش از پایای سال ۹۷ خبر داد و گفت: درمجمع ۱۵ دی، سرمایه به ۱۲۵ میلیارد تومان کاهش و تا پایان اسفند ازمحل موجود اندوخته سود سهامداران به ۱۵۰ میلیارد تومان مد نظر بیمه مرکزی افزایش خواهد یافت.

نورالهی با تاکید بر اینکه کاهش سرمایه بیمه تجارت نو تاثیری در توانگری مالی این شرکت نداشته است ، متذکر شد :زیرا تمام محاسبات بر مبنای سرمایه پرداخت شده اولیه صورت گرفته است.

وی عنوان داشت:  رسیدن به رقم ۲۵۰ میلیارد تومان سرمایه ثبت شده از اهداف اصلی گردانندگان مجموعه است که ظرف ۲ سال آینده محقق خواهد شد.

مدیر عامل بیمه تجارت نو در پاسخ به سوال ریسک نیوز در خصوص افزایش مطالبات ۷۷درصدی بیمه تجارت نو در دوره مدیریت قبلی اذعان داشت: به محض ورود کمیته وصول مطالبات را تشکیل دادم که در نتیجه این اقدامات متوسط دوره وصول مطالبات از ۱۶۰روز به پایین تر از ۵۰روز رسید.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر ریسک نیوز در مورد احتیاط در نحوه سرمایه گذاری های بیمه تجارت نو و محدود شدن به سپرده های بانکی بر تغییر در سرمایه گذاری ها در مقایسه با دوره قبل تاکید و گفت: سنوات گذشته بخش اعظم درآمد شرکت در بانک‌های سهامداروغیر سهامدار سپرده شده است حال با تشکیل کمیته تخصصی سرمایه گذاری درصددیم با روش‌های دیگر سرمایه گذاری درآمد خوبی از بازار کسب کرده و محدود به سپرده گذاری نباشیم.

نهاد ناظر باید با مدیریت بازار شرایط را برای تحرک شرکت‌های کوچک مهیا کند

نیما نورالهی در ادامه با انتقاد از برخی روندهای موجود در بازار بیمه کشور گفت:برخی روند ها و آیین نامه های موجود در صنعت بیمه عملا تحرک شرکت‌های کوچک و جدید التاسیس را با مشکل مواجه کرده است.

نورالهی ضمن بیان مطلب فوق برای نمونه به سامانه کاویس اشاره کرد و گفت: در حال حاضر خودروهای صفر کیلومتر تحت سیستم کاویس پوشش بیمه ای می گیرند  که لیدر این کار بیمه ایران است و خودبخود بالاترین حجم بیمه شخص ثالث با توجه به حجم پرتفوی این شرکت‌های بیمه به سمت بزرگان بازار گسیل می شود.

مدیر عامل بیمه تجارت نو در ادامه به آیین نامه ۹۵ اشاره کرد و گفت: آیین نامه ۹۵ خودتحریمی جدی در صنعت بیمه ایجاد کرده و اگرچه سهم نگهداری برای ریسک‌ها را مشخص نموده اما از سوی دیگر بخش اعظمی از شرکت‌ها که شاید در ظاهر سرمایه کارهای بزرگ را نداشته باشند از گردونه رقابت در بیمه نامه های کنسرسیومی خارج می شوند در حالیکه آیین نامه ۹۵  این امر را تقویت می کند و عملا به شرکت‌های کوچکتر عرصه فعالیت نمی دهد  و آنها را از گردونه پذیرش ریسک خارج می کند .

وی با تاکید بر اینکه  شرکت‌های کوچک تر چابک تر حرکت می کنند، اذعان داشت: ضرورت دارد تا نهاد ناظر با هدف تسهیل برای فعالیت شرکتهای کوچک تر بازار را مدیریت کند.

نورالهی علت برخی انتقادات به نرخ شکنی شرکتهای کوچک تر را تشریح کرد و گفت: نگاهی به عملکرد شرکتهای بزرگ و قدیمی تر نشان می دهد که بهره وری عملیاتی ایت شرکتها پایین است که زیان انباشته و تعدد نیروی انسانی و … از علل این امر محسوب می شود و این امر سبب شده قیمت تمام شده بیمه نامه ها در این شرکتها افزایش پیدا کند  در نتیجه برخی بیمه نامه ها را گران تر می فروشند زیرا هزینه های اداری انها نیز بالاست ، در این راستا به نظر می رسد قضاوت برخی که شرکتهای کوچک را به دامپینگ متهم می کنند درست نیست زیرا قیمت تمام شده شرکتهای کوچم پایین بوده و بیمه نامه را با قیمت ارزان تر بفروشند ؛البته با تطابق با  مفاد مدرج در ایین نامه های بیمه مرکزی.

پرداخت ارزش پرتفوی به نمایندگان بیمه تجارت نو
مدیر عامل بیمه تجارت نو در ادامه از پرداخت ارزش پرتفوی نمایندگان بیمه تجارت نو و کارگزاران خبر داد و گفت: در بیمه تجارت نو مدلی را استخراج کردیم که بتوانیم برابر با ظرفیتهای قانونی ، ارزش پرتفوی نمایندگان و همچنین سود مشارکت را پرداخت کنیم.

وی دو برابر شدن کارمزد نمایندگان براساس سقف آیین نامه را در کنار پرداخت ارزش پرتفوی ازدیگر اقدامات صورت گرفته برای جذب نمایندگان جدید عنوان کرد .

به گفته وی شرکتهای بیمه که سابقه فعالیت زیاد و نمایندگان قدیمی دارند اگر بخواهند ارزش پرتفوی نمایندگان را پرداخت کنند باز مالی سنگینی بر انها وارد می شود ضمن اینکه تکلیف مشخصی نیست در ایین نامه های بیمه مرکزی در این زمینه وجود ندارد و صرفا تصریح شده که شرکتهای بیمه می توانند نسبت به پرداخت ارزش پرتفوی نمایندگان اقدام کنند.

راه اندازی نرم افزار جامع بیمه های عمر به زودی
نورالهی با بیان اینکه شرکت بیمه تجارن نو جهت جداسازی و تفکیک حساب ها و نحوه سرمایه گذاری بیمه های عمر و غیر عمر اقداماتی را در دستور کار دارد از راه اندازی نرم فزار جامع بیمه های عمر در شرکت متبوعش خبر داد و گفت:در حوزه بیمه های عمر برنامه جامعی برای اجرا داریم ضمن اینکه سه طرح مستقل طراحی و مجوز ان را از بیمه مرکزی اخذ کرده ایم.

به گفته وی در خصوص بیمه های مستمری نیز به صورت خاص بیمه نامه های را طراحی کردیم که تا پیش از اسفند عملیاتی می شود.

پرتفوی هزار میلیاردی
انعقاد قرار داد با کمیته امداد به ارزش بالفعل پرتفوی ۱۰۰ میلیارد تومان از دیگر موارد مورد اشاره در این دیدار بود که نوراللهی ضمن خرسندی از افزایش ارزش پرتفوی مجموعه در نتیجه این اقدام گفت::علاوه بر آن نفت و گازپارسیان، پست بانک، آستان قدس رضوی ازمشتریان خوب ما هستند که امیدواریم با چنین ترکیبی تا پایان سال ۹۸ به پرتفوی هزار میلیاردتومانی دست یابیم.

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا