اجتماعیاخبار مهماقتصادیبانک و بورسخراسان شمالیویژهپیشخوان

نخستین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی خراسان شمالی در سال ۹۷ برگزار شد

به گزارش اقتصاد ناب به نقل از خبرگزاری فارس از بجنورد امشب در نخستین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی سه عنوان مستقیم از برنامه‌های پیش‌بینی‌شده مطرح و درباره آنان تصمیمات کلی اتخاذ شد.

تاکید بر احداث بند کیکانلو

در ابتدای جلسه به بررسی اقدامات انجام‌شده و پیش‌بینی‌های لازم برای احداث بند کیکانلو پرداخته شد که در این بخش سید ابراهیم علوی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی از نیاز یک‌میلیاردی این پروژه برای احداث کامل در دهه فجر سال جاری خبر داد.

علی بهنام فر معاون برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی خراسان شمالی  همچنین نیاز اعتباری به جهت بهبود نهرها و مسیر دسترسی به باغات و زمین‌های زراعی کیکانلو را لازم دانست و تحقق افزایش بازده مصرف آب از ۴۲ درصد تا بالغ‌بر ۶۰ درصد را نتیجه این برنامه‌ها اعلام کرد.

مسلم محمدیاران، دادستان مرکز استان نیز در ادامه از مسئولین جهاد کشاورزی خراسان شمالی خواست تا اقدامات انجام‌شده در استان در خصوص مباحث اقتصاد مقاومتی را با ذکر جزییات در موارد گوناگون ارائه دهد زیرا تاکنون گزارش‌ها از عدم موفقیت برخی از طرح‌ها حکایت می‌کند.

غلامرضا عوض زاده فرماندار مانه و سملقان نیز از عدم اقدام برای احداث فاز سه و چهار پایاب سد شیرین دره انتقاد کرد و خواستار تعیین تکلیف این موضوع شد.

در انتهای این بخش کلیات طرح مصوب اعضای حاضر شد و قرار شد تا مبالغ مورد نیاز در کارگروه‌های مربوطه موردبررسی قرار گیرد.

نیاز به تسریع بانک‌ها در اعطای وام‌ها

موضوع دیگر جلسه نیز بررسی اقدامات انجام‌شده در خصوص طرح رونق تولید در سال ۹۶ بود که یحیی نیکدل نیز با ارائه برخی آمار از فعالیت‌های انجام‌شده در این خصوص عدم ابلاغ‌های به‌موقع به بانک‌ها برای دریافت و پرداخت تسهیلات به متقاضیان و میزان نرخ‌های سود بالا را ازجمله علل آمارهای نه‌چندان مناسب در ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان دانست.

محمدرضا صالحی در این بخش از جلسه به بانک‌ها تذکر داد تا در صورت تأخیر در ابلاغ در دستورالعمل‌ها باید اقدامات یک‌ساله را حتی در یک ماه انجام دهند و در انجام ارائه خدمات و تسهیلات به متقاضیان تسریع کنند.

استاندار خراسان شمالی همچنین با انتقاد از کارگروه رفع موانع تولید گفت: تاکنون استان خراسان شمالی هیچ‌گونه بهره‌ای از کارگروه رفع موانع تولید در عرصه ملی نبرده است و باید بتوانیم از اعتبارات و تسهیلات در نظر گرفته‌شده در این بخش نیز برای استان استفاده لازم را ببریم.

راه اندازی مرکز درمان ناباروری با مساعدت استانداری

رضا شاهین فر نیز در بخش دیگری از جلسه به موضوع اقدامات لازم به جهت عملیاتی شدن راه‌اندازی نخستین کلینیک درمان ناباروری پرداخت و گفت: ۱۵ درصد از زوجین استان دچار مشکل ناباروری هستند که برای درمان این موضوع با صرف هزینه‌های گزاف به شهرهای مشهد و تهران مراجعه می‌کنند که اکنون این مرکز ازنظر ساختمانی آماده است و نیازمند کمک‌های استانداری در راستای توافقنامه با جهاد دانشگاهی است.

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان شمالی همچنین از راه‌اندازی این مرکز طی یک ماه آینده در صورت رسیدن کمک‌های اعتباری خبر داد و افزود: مجوزهای لازم از دانشگاه علوم پزشکی اخذشده است که باید با انجام به تعهدات توافقنامه در راستای راه‌اندازی این موضوع نیز قدم برداشت.

در انتها کلیات این دو موضع نیز مورد تأیید و تأکید قرار گرفت.

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا