اخبار مهماقتصاد و داراییاقتصادیبیمهپول وسرمایهپیشخوان

تشکیل کمیته بررسی مطالبات در سندیکای بیمه گران / اجازه دهید صنعت بیمه کارش را انجام دهد!/ مطالبات صنعت بیمه تکراری شده؟

در اتاق مطالبات صنعت بیمه از کاندیداهای 1400 چه گذشت؟

به گزارش اقتصادناب، اتاق نقش صنعت بیمه در توسعه اقتصادی با محوریت مطالبات از کاندیداهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در باشگاه “از بیمه می گوییم”  با حضور سید محمد کریمی دبیر کل سندیکای بیمه گران برگزار شد.

در این اتاق که مدیرانی چون غلامعلی ثبات عضو شورای عالی بیمه ، یونس مظلومی مدیر عامل بیمه تعاون، بهروز اسدنژاد رئیس هیات مدیره بیمه ملت، کامبیز پیکارجو عضو هیات مدیره بیمه ارمان، محمد جواد میرطاهر عضو هیات مدیره بیمه دانا، محمد زاهدنیا مشاور عالی رئیس کل بیمه رازی ، فعالان شبکه فروش، فعالان رسانه و …حضور داشتند به زوایای مختلف موانع توسعه صنعت بیمه و همچنین مطالبات از رئیس جمهور اینده پرداخته شد.

در ابتدای این اتاق سید محمد کریمی دبیر کل سندیکای بیمه گران ایران خبر داد:در سندیکای بیمه گران کمیته ای تشکیل شده است که مصداق های مطالبات صنعت بیمه از کاندیداهای ریاست جمهوری مورد بررسی کارشناسی قرار بگیرد.

به گفته وی یکی از اهداف ایجاد این کمیته این است مطالبات بررسی و مشخص شود چه نکاتی باید بیشتر در برنامه های کاندیداها مورد تمرکز باشد ضمن اینکه تلاش می کنیم بررسی های نهائی کمیته را به اطلاع کاندیداهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰  برسانیم.

دبیر کل سندیکا همچنین اذعان داشت: تدوین برنامه های ده ساله سندیکا را آغاز کردیم.

در ادامه چکیده سخنان شرکت کنندگان در اتاق می آید:

-باید کلاسی بگذاریم و مفهوم صنعت بیمه را برای سیاست مردان جا بیندازیم.

-نگرانیم که کمک دولت و مجلس بیشتر از کمک، مخل توسعه صنعت بیمه باشد.

-تا کنون که بیشتر تعاملات دولتها با صنعت بیمه بیشتر از زاویه استفاده از درامدهای صنعت بیمه بوده است و مصوباتی صورت گرفته که با روح قوانین بیمه همسو نبوده است.

-یکی از مطالبات اساسی صنعت بیمه از رئیس جمهور این است که خواهشا مفهوم صنعت بیمه را درک کنید، دخالت نکنید و اجازه دهید صنعت بیمه بازرگانی کارش را انجام دهد!

-باید دید لابی گری در صنعت بیمه چقدر به معنای حرفه ای توسعه داشته و مطالبه از سران قوه در مسیر تعاملات حرفه ای و اثرگذار بوده است.

-در حال حاضر عدم اتصال سامانه ها و دیتاهای صنعت بیمه به سازمان ها و نهادهای مختلف چالش برانگیز شده است مثلا در حوزه درمان تکمیلی در صورت لینک صنعت بیمه با مراکز درمانی می توان از پرداختهای غیر واقعی ممانعت بعمل اورد ضمن اینکه امکان ارزیابی خسارتی انلاین هم فراهم می شود بنابراین یکی از مطالبات صنعت بیمه از دولت اینده امکان اتصال دیتا ها به نهادهای مرتبط می تواند باشد.

-برخی می گویند دولت برای ما مشکل ایجاد نکند ما چیزی نمی خواهیم ، بله این حرف درست است اما باید در نظر بگیریم هر چه از نهادهای بالادستی فاصله بگیریم خودمان ضرر کرده ایم زیرا دیگر این نهادهای بالادستی سهمی برای بیمه در قوانین به صورت حرفه ای قابل نخواهند بود بنابراین به جای کناره گیری بهتر است تعامل حرفه ای برد برد داشته باشیم.

-شرکتهای بیمه ۴۰۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت پرداخته اند که هنوز گزارش موردی ان از سوی وزارت بهداشت منتشرنشده در حالیکه طبق ایین نامه ها باید گزارش دهی کند، بیمه مرکزی به عنوان نهاددولتی باید این مطالبه را از زوارت بهداشت داشته باشد.

-در حالیکه در صورت تاخیر در پرداخت این وجوه ، شرکتهای بیمه با برخرد کیفری و جزائی روبرو می شوند اما چرا وزارت بهداشت خود را موظف به گزارش دهی نمی داند، ایا نباید صنعت بیمه این مطالبات را از رئیس جمهور اینده داشته باشد؟

-تعامل برای جلوگیری از وضع عوارض تحمیلی بر صنعت بیمه یکی از مطالبات ماست.

-در قانون برنامه ششم توسعه افزایش حق بیمه ها به عدد ۷ درصد تکلیف شده است اما سوال اینجاست چرا در ان زمان اهالی صنعت بیمه با دولت و مجلس رایزنی های لازم را انجام نداند که این عدد واقعی و معقول باشد؛ بنابراین اینجاست که ضرورت تعامل با نهادهای بالادستی اشکار می شود.

-رئیس جمهور باید سازوکار مناسب برای توسعه ضریب نفوذ بیمه را فراهم اورد از طریق برخی راهکارها مانند هدایت یارانه ها به سمت کمک به مردم برای خرید بیمه های زندگی و …

-صنعت بیمه به مدل سازی مجدد نیاز دارد و ساختار  بیمه ای کشور باید مجددا بازنگری شود . هنوز پس از هشتاد سال مدل سازی مجدد در صنعت بیمه صورت نگرفته استنمونه ان شراکت بیمه مرکزی در عملیات اتکائی اجباری با بیمه هاست که توجیهی ندارد و یا مساله مهم تر اینکه توانگری مالی بیمه مرکزی را که رسما در عملیات شرکتهای بیمه شریک است چه کسی و یا کجا انجام می دهد .

-چرا قانون گذار وقتی پول کم می اورد نقش صنعت بیمه را پررنگ می بیند ؟ بنابراین یکی از مطالبات صنعت بیمه می تواند در این زمینه باشد.

-مطالبات صنعت بیمه تکراری شده است واقعیت این است که مطالبه دو طرفه است و این سوال مطرح می شود که ایا صنعت بیمه مطالبات دولت را پاسخ گفته است؟ بدنه صنعت بیمه بسیار سنتی است و همراه این صنعت پوزیشن منتقد به خود گرفته است و مطالبات تکراری بیان کرده اما سوال اینجاست که صنعت بیمه چقدر از خواسته های اقتصاد کشور را براورده کرده ؟ چقدر از ابزارهای ۴۰ سال پیش فاصله گرفته است؟چقدر در ایجاد سامانه های متمرکز و کراینشورنس موفق بوده است؟

– دولت به اندازه کافی انگیزه بازخواهی و مطالبه گری دارد نمونه ای وضع عوارض بر صنعت بیمه

– پیشنهاد می شود، نتیجه مطالعات و بررسی کمیته مطالبات از کاندیداها منتشر شود ، نظرات صنعت بیمه اتحاذ گردد و به کاندیداها اعلام شود.

نمایش بیشتر

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا